ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) ιδρύθηκε το 1935 στο Αίγιο Αχαΐας και αποτελείται από 44 πρωτοβάθμιους αγροτικούς συνεταιρισμούς, με σύνολο 6.000 περίπου ενεργών μελών.

Οι βιομηχανικές δραστηριότητες αναπτύσσονται στο σύγχρονο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει εργοστάσια επεξεργασίας σταφίδας, ελαιολάδου και εσπεριδοειδών. Περίπου 200 άτομα απασχολούνται καθημερινά στις δραστηριότητες της Οργάνωσης.

Τα προϊόντα που παράγει η Π.Ε.Σ. είναι τα παρακάτω:

Κορινθιακή Σταφίδα "ΒΟΣΤΙΤΣΑ Π.Ο.Π."
Σουλτανίνα
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Εσπεριδοειδή (Λεμόνια, Πορτοκάλια)
Βιολογικά προϊόντα

Η Π.Ε.Σ. αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη εταιρία συσκευασίας και εξαγωγής Κορινθιακής σταφίδας. Η παρέμβαση της Π.Ε.Σ. στην κορυφαία ποιότητα Κορινθιακής σταφίδας "ΒΟΣΤΙΤΣΑ ΠΟΠ" ξεπερνά το 90% περίπου της παραγωγής.

Οι σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις (με μηχανήματα διαλογής laser, x-rays, μεταλλικούς ανιχνευτές κ.ά.) πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των εργοστασίων τροφίμων και ανταποκρίνονται σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής. Οι παραγωγικές διαδικασίες είναι πιστοποιημένες με τα απαραίτητες διαπιστεύσεις ποιότητας ISO 9001, ISO 22000, BRC και KOSHER. Tα Eργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου είναι διαπιστευμένα κατά ISO 17025.

Η Π.Ε.Σ. αποτελεί πρωτοπόρο στην καλλιέργεια και εμπορία βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα συσκευάζοντας και εξάγοντας Κορινθιακή Σταφίδα "ΒΟΣΤΙΤΣΑ Π.Ο.Π." από το 1983.

Συμμετέχει στο Πρόγραμμα με την Κορινθιακή Σταφίδα «ΒΟΣΤΙΤΣΑ ΠΟΠ».

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Διεύθυνση:
Κορίνθου 201, 25100, Αίγιο, Ελλάδα
Τηλ:
+30 26910 22409
Fax:
+30 26910 22384
e-mail:
sales@pesunion.gr
URL:
www.pesunion.gr